Egyre több a rövid hajú lány. Mi a véleményetek erről? Linkelnétek olyan rövid hajakat, amik tetszenek?
Én örülök neki, hogy ez lett a divat. A srácok is mondták a munkahelyemen, hogy milyen szép hosszú hajam van és mennyire imádják, nem sok ilyen van. Tehát én csak örülök, ha kitűnök a tömegből :)))
Egyébként vannak nők, akiknek kifejezetten jól áll a rövid haj, noha a legtöbb rövid hajú nő pont hülyén néz ki azzal a frizurával. De pl ez a haj ennek a csajnak jól áll:
Tetszik is meg nem is. Ez nagyon személyiség és stílusfüggő.
Van olyan tanárom például, akinek fiús rövid haja van, elől picit felborzolva. Nagyon jól néz ki, kiemeli az arcvonásait, sokkal fiatalosabb, életteltelibb így, mint hosszabb hajjal. Egy iskolatársam pl. egyik oldalt fel is nyíratta a haját, bár jól áll neki, nekem nem tetszik, szerintem ez kicsit taszító.
Egyébként megfordult már az én fejemben is, hogy levágatom a hajam rövidre. Most lépcsőzetes, a leghosszabb tincsek a lapockám aljáig érnek. Végül nem vágattam le a hajam, mert most lesz a szalagavatóm és szerettem volna, ha akkor szép, hosszú hajam van. Másrészt világéletemben, ha változtatni akartam a hajamon, levágattam. Igazán hosszú hajam sosem volt, kb. most a leghosszabb a hajam. Ezért elhatároztam, hogy most megnövesztem minél hosszabbra, ez is egyfajta változás lesz és végre megtapasztalom, milyen, ha valakinek szép, hosszú, dús haja van. Ha nem állna annyira jól, vagy túl sok macera lenne vele, még mindig levágathatom, de legalább kipróbálom ezt is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!