Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » FIÚK! Lányok nektek hogy...

FIÚK! Lányok nektek hogy tetszik egy rövid hajú lány? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 22:37
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

[link]

[link] ilyen rövidekre gondolok

2012. máj. 26. 22:43
 2/17 anonim válasza:
100%
cuki :)
2012. máj. 26. 23:00
 3/17 A kérdező kommentje:
ilyen hosszú hajamtól fogok hamarosan megszabadulni [link] és rövidre vágatni! meguntam a hosszú hajam most drasztikus változásra készülök! Ezért is vagyok kiváncsi a véleményetekre :)
2012. máj. 26. 23:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
én szeretem afélhosszt:)23l
2012. máj. 26. 23:46
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
NEEEEEE.. ne vágasd le könyörgök.. lehet, hogy cuki, de a nő hosszú hajjal igazán a szép. a rövid haj pedig nem sok embernek áll jól.
2012. máj. 26. 23:50
 6/17 anonim válasza:
100%
Nekem hosszabb volt, derékig ért. Levágattam fél éve, olyanra amilyet linkeltél először. Nagyon megbántam, ne csináld, nagyon kevés embernek áll jól.
2012. máj. 27. 01:36
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ez félhosszú. Nem rossz szerintem, de jobb a hosszú. Az a kb. derékig érő amilyen most van neked sokkal jobban tetszik. Persze érthető, hogy meguntad, és váltani szeretnél. Ha tényleg azt szeretnéd úgyis levágatod, meg aztán később vissza tudod növeszteni, csak pár évig eltart. Ezt kell leginkább megfontolni. Sokan levágatják, először tetszik is nekik a rövid, majd később kitalálják, hogy visszanövesztik, és akkor jönnek rá, hogy az mennyi ideig tartana ezért feladják.
2012. máj. 27. 09:56
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is levágattam a hajam olyanra amit linkeltél, már egy éve növesztem, egy cm lett összesen levágva, hogy mégse legyen annyira töredezett, de még mellig se ér. Évekig tart visszanöveszteni, szerintem ne tedd. Vagy ha mégis, akkor nagyon jól gondold meg. Aranyos ez a haj meg minden, de kevés embernek áll igazán jól és ezt hamarabb meg lehet unni, elhiheted. Nem lehet úgy variálni, mint a hosszú hajat. Egy ideig összefogni se tudod mondjuk egy nagyon meleg nyári napon.
2012. máj. 27. 10:23
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

NE vágasd le, főleg ilyen rövidre!!!!!!!!!!!!!

Tapasztalatból mondom...

2 éve nyáron (2010. nyarán) kb. fele akkora volt a hajam, mint amit linkeltél képet (hosszú hajasat), levágattam rövidre (amit linkeltél rövid hajat, olyasmi fazonra csak egy pár centivel hosszabb verzióban) mert már untam. 1-2 hónapig még tetszett is (nyár vége fele volt). Aztán jött az esős, párás idő hiába vasaltam, kimentem az utcára és olyan volt a hajam, mintha nem csináltam volna vele semmit (iszonyatosan zavart, mert adok a külsőmre és nem tudtam volna kimenni vasalatlan hajjal, holott tudtam, hogy tönkre fog menni 5 percen belül). Elterveztem, hogy megnövesztem. Hiába mondták, hogy sokkal jobban áll, utáltam már a végén. Miután már megnőtt a hajam (ne hosszú hajat képzelj el) elmentem fodrászhoz kicsit fazonra vágatni. Lehet, hogy én mondtam neki rosszul (azt mondtam, hogy csak a teteje legyen tépett) olyan frizurát vágott, hogy majdnem sírgörcsöt kaptam (póthajon gondolkoztam, csak nagyon drága volt). Hozzáteszem mesterfodrász. Legközelebbi hajvágásnál ismét hozzá mentem, mert arra fogtam, hogy én mondtam neki rosszul, hát nem... Megint olyan "szuperül" levágta a hajamat. Aznap megfogadtam, hogy többet nem megyek fodrászhoz! 2011. szeptemberében azért csak elmentem, de egy másikhoz. Először eléggé megtépte alul is a hajamat (ez nem tetszett, mert nincs sok hajam), de jobb volt, mint amit a mesterfodrász vágott. Szeptember óta 2-szer lett levágva, most olyan a hajam, amilyet több mint egy éve akartam.

Most kb. ekkora a hajam.

[link]

Összefoglalva akkor vágasd le:

-jó a fodrászod, tényleg olyan hajat vág amilyet akarsz

-jól áll a rövid haj

-nem unod meg a hajakat rövid idő után

-gyorsan nő a hajad

-szög egyenes a hajad, azaz nem göndörödik be a párától (vagy esetleg nem zavar, hogy tönkremegy)

-végül van elég pénzed póthajra, ha esetleg nem tetszik az eredmény

Ha mindenáron le akarod vágatni, inkább csak ekkorára.

[link]

Ui.: bocsi, hogy regényt írtam. :)

2012. máj. 27. 10:29
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szép, karakteres arca van, akkor jó
2012. máj. 27. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!