FIÚK! Lányok nektek hogy tetszik egy rövid hajú lány? Mi a véleményetek róla?
NE vágasd le, főleg ilyen rövidre!!!!!!!!!!!!!
Tapasztalatból mondom...
2 éve nyáron (2010. nyarán) kb. fele akkora volt a hajam, mint amit linkeltél képet (hosszú hajasat), levágattam rövidre (amit linkeltél rövid hajat, olyasmi fazonra csak egy pár centivel hosszabb verzióban) mert már untam. 1-2 hónapig még tetszett is (nyár vége fele volt). Aztán jött az esős, párás idő hiába vasaltam, kimentem az utcára és olyan volt a hajam, mintha nem csináltam volna vele semmit (iszonyatosan zavart, mert adok a külsőmre és nem tudtam volna kimenni vasalatlan hajjal, holott tudtam, hogy tönkre fog menni 5 percen belül). Elterveztem, hogy megnövesztem. Hiába mondták, hogy sokkal jobban áll, utáltam már a végén. Miután már megnőtt a hajam (ne hosszú hajat képzelj el) elmentem fodrászhoz kicsit fazonra vágatni. Lehet, hogy én mondtam neki rosszul (azt mondtam, hogy csak a teteje legyen tépett) olyan frizurát vágott, hogy majdnem sírgörcsöt kaptam (póthajon gondolkoztam, csak nagyon drága volt). Hozzáteszem mesterfodrász. Legközelebbi hajvágásnál ismét hozzá mentem, mert arra fogtam, hogy én mondtam neki rosszul, hát nem... Megint olyan "szuperül" levágta a hajamat. Aznap megfogadtam, hogy többet nem megyek fodrászhoz! 2011. szeptemberében azért csak elmentem, de egy másikhoz. Először eléggé megtépte alul is a hajamat (ez nem tetszett, mert nincs sok hajam), de jobb volt, mint amit a mesterfodrász vágott. Szeptember óta 2-szer lett levágva, most olyan a hajam, amilyet több mint egy éve akartam.
Most kb. ekkora a hajam.
Összefoglalva akkor vágasd le:
-jó a fodrászod, tényleg olyan hajat vág amilyet akarsz
-jól áll a rövid haj
-nem unod meg a hajakat rövid idő után
-gyorsan nő a hajad
-szög egyenes a hajad, azaz nem göndörödik be a párától (vagy esetleg nem zavar, hogy tönkremegy)
-végül van elég pénzed póthajra, ha esetleg nem tetszik az eredmény
Ha mindenáron le akarod vágatni, inkább csak ekkorára.
Ui.: bocsi, hogy regényt írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!