Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » FIÚK! Lányok nektek hogy...

FIÚK! Lányok nektek hogy tetszik egy rövid hajú lány? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 22:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
tetszik!:)
2012. máj. 27. 11:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
te döntöd el, hogy levágatod vagy sem, de ha ahelyedben lennék nem vágatnám le. Nekem is ilyen hosszú hajam volt és levágattam rövidre. Annyira megbántam. :(
2012. máj. 27. 11:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Én amondó vagyok, hogy egyszer mindent ki kell próbálni. :) Ha szeretnéd tedd meg. Szerintem a rövid haj is tök jó, főleg, ha szép arcformád van, és illik hozzád a rövidebb haj.

Nekem is volt olyasmi rövid a hajam, mint amit linkeltél, én tökre szerettem, csak akkoriban még nem volt ritkítva és iszonyú sok hajam volt, emiatt kicsit furi volt. Ha akkor meg lett volna ritkítva, még jobb lett volna. Én akkor számtalan előnyét élveztem, pl. sokkal kevesebbet kellett vele foglalkozni. Úgyértem, ugyanúgy foglalkoztam vele, ápoltam stb., de ez kevesebb időt vett el, mint a hosszú haj ápolása. Pont nyárra vágattam le, és egyáltalán nem zavart, hogy nem tudtam összefogni, mivel nem melegített. :D

Én mondjuk most növesztem a hajam, mert eddig ha változtatni akartam, mindig levágattam a hajam, ugyanis ez gyors megoldást a változtatásra. Most megint változni szeretnék, de most hosszú hajra vágyom, ezért növesztem. Bár a mostani fazon nem szeretem már (lépcsőzetesen vágott, ritkított), de olyanra még nem lehet vágni, amilyet szeretnék. Ha nő még a hajam, akkor kb. váll alá érősre akarom vágatni majd úgy, hogy ne legyen lépcsőzetes, tehát nagyjából egyforma hosszúságú legyen és csak ritkítva legyen. :D

Szóval, ha elég kitartó vagy, hogy megnöveszd a hajad, ha úgy gondolod majd, akor nyugodtan vágasd le.

Ha pedig bizonytalan vagy, először csak vállig, váll alá érőre vágasd, s ha gondolod, utána lehet még rövidebbre is. Ha nem tetszik, akkor pedig még mindig van olyan hosszú a hajad, hogy több mindent lehessen vele csinálni.

17/L

2012. máj. 27. 11:38
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem tetszik. Hagyd csak úgy :)
2012. máj. 27. 13:01
 15/17 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok, nagyon szépen köszönöm nektek!! :)

Hát lehet elgondolkozom rajta! Nekem nagyon sokáig rövid hajam volt, és jobban kiemelte az arcom. Nekem sokak szerint jobban állt a rövid haj, csak az a baj, hogy hullámos hajam van!!!

2012. máj. 27. 14:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
a kicsit váll fölé érő hullámos az jó:) pláne ha loknis
2012. máj. 27. 15:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszont valami vállig érős fazont vágass, amit jól tudsz variálni. Szerintem a félhosszú, hullámos haj a legszebb. :)

17/L

2012. máj. 27. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!