Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Miért nem tetszenek...

Fiúk! Miért nem tetszenek nektek a rövid hajú lányok?

Figyelt kérdés
A csapból is az folyik, hogy egy lány csak hosszú hajjal lehet szép. Imádom a rövid hajat,nekem is az van, de rengeteg kritikát kapok érte, nem értem, hogy egy lánynak miért nem lehet rövid haja. Akiket én látok hosszú hajjal, a legtöbb meg semmit nem tud kezdeni vele, igénytelennek tűnik az összes, mégis ez a normális és követendő.

2014. dec. 27. 21:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Mert nőietlen.

Gondolom, neked se tetszene mondjuk egy sminkelt, rúzsozott pasi. Mert az meg férfiatlan.

2014. dec. 28. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:
25%
A pasikon a hosszú haj nem szép, a nőkön a rövid haj és punktum. A hosszú haj nőies, amióta világ a világ.
2014. dec. 29. 17:27
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
egoistan fog hangzani, de kulcscsontig ero dus szoke hajam van, es nem talalkoztam eddig pasival aki azt ne mondta volna azt hogy szep vagyok.
2014. dec. 30. 21:38
 14/15 anonim ***** válasza:

12-es, ez nem igaz :D Pár évszázaddal ezelőtt a férfiak is hosszú hajviselettel rohangáltak :)

Kérdező! Mindenkinek más a szép. Valakinek tetszeni fog a rövidhajú lány, valakinek nem. Ez minden embernél így van. Senki nem tetszhet mindenkinek. Ha levágattad, élvezd, és ne a fiúknak akarj megfelelni. Engem sem izgat, ki mit gondol a külsőmről. :D

Tina_Cica: Megkérdezted őket? :P Ha nem, és MINDEN férfiismerősöd ezt állította, elismerésem. De ha nem, akkor honnan veszed, hogy csak nem kötötték az orrodra? Én se megyek oda senkihez, hogy "Jé, de ronda vagy!" :)

2015. jan. 1. 14:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor az az 5/10 mi, amit tőlem kaptál?:D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

2015. jan. 1. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!