Nagyon pattanásos, de még is olyan száraz az arcbőröm, hogy hámlik. Mit csináljak? Többi lent.
Ne kenj semmi vegyianyagokkal tele levő dolgokat magadra, csak kizárólag természetes alapanyagú krémekkel, lemosókkal kend magad, ezeket a gyógyszertárakban lehet beszerezni, semmiképp se drogériákban keresd.
Kérj direkt pattanásra való lemosókat, tonikot, krémet.
Igyál sok folyadékot, figyelj oda nagyon arra miket eszel, a csokit, a diót, mogyorót, a magokat kerüld, mert azok okoznak pattanásokat.
Minden reggel es este tisztisd az arcod, ha pedig alapozót használsz, azt is kizárólag természetes anyagokból levőt válassz.
jaj hagyjuk már ezt a vegyi anyagos dumát. minden krémet laborban állítanak elő, minden anyag leírható a kémia nyelvén, minden vegyi anyag. a nagy natúrkozmetikumok tele vannak denaturált alkohollal és illóolajokkal, amelyek a legrosszabbak a pattanásos bőrre. drogériás ultra sensitive cuccok tökéletesen megfelelőek. ha a 3-as válaszra hallgatsz, minden rendben lesz. én már rendbe tettem a bőrömet, míg a mindenféle natúrkozmetikummal a bőrgyógyászaton kötöttem ki, ott ajánlottak azt, amit én is.
olvasd el ezeket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!