Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Piros kézfej és piros tenyér...

Piros kézfej és piros tenyér télen, mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Már tavaly télen is szenvedtem vele, hogy a kézfejem, ha hajlatokban (ujjaknál és felette a csontok találkozásánal) tiszta piros. most már a tenyerem is teljesen kivan, tiszta piros az is. 3 fajta kézkrémet használtam, eddig egyik sem vált be, valamint otthon nivea krémet és shea vajjal is beszoktam kenni. néha azért a tenyerebb jobb lesz, de a kézfejen a pirosság nem múlik, pedig munkába is folyton kenem.

az a gond, hogy egyik áruház vevőszolgálatán dolgozom, naponta akár több száz ember jön garanciát csináltatni, vagy épp hozza vissza az elromlott gépét, és elég kellemetlen mikor papirozunk, telejsen látni a kezem, és a kollégáim is már mondták.

valakinek volt hasonló, milyen krém vált be????

2015. jan. 22. 21:08
 1/4 anonim válasza:
Baba testápoló vagy bőrgyógyász.
2015. jan. 22. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Neutrogena, shea vaj, ha nem javul, bőrgyógyásszal nézesd meg.
2015. jan. 23. 00:47
 3/4 A kérdező kommentje:
neutrogena kézkrémet is néztem már, de egy csomó fajta van. melyik lehet a legjobb? mert a shea vaj nagyon zsíros, az csak otthonra jó, és főleg éjjelre.
2015. jan. 23. 08:55
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem Müller saját márkás (Aveo) intenzív ápoló krémem van, eddig ez vált be legjobban :)
2015. jan. 23. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!