Segítség, hajfestés előtti percekben vagyok, ez működőképes megoldás?
Figyelt kérdés
Feketéből szőkére akarok váltani, és Syoss hajvilágosítót használok, amiben van kis tasak szőkítőpor is. Ma használnám negyedszerre, és már eléggé megviselt a hajam, ha nem keverem bele a szőkítőport, és csak a hidrogén peroxidos folyadékot kutyulom össze a világosító krémmel fog világosodni a hajam? Már csak nagyon enyhe vöröses tónusa van a hajamnak, a por nélkül is fog hatni az anyag?2015. jan. 5. 19:06
2/7 A kérdező kommentje:
nem? de miért?
2015. jan. 5. 19:41
3/7 anonim válasza:
A por ami szőkít, nem a festék, szóval por nélkül semmi értelme. Viszont ha egy nap alatt leszel szőke ilyen módszerekkel akkor búcsúzz is el a hajadtól, mert tövig le fog töredezni és igen ronda is lesz. Ezt fodrászra kellett volna bízni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor mégis kell bele a por, azt hittem a hidrogén peroxid világosítja a hajamat, mert akkor csak azt kevertem volna össze a tubusban lévő krémmel ami ammónium hidroxidot tartalmaz :/
2015. jan. 5. 20:29
5/7 anonim válasza:
mi lett a végeredmény? milyen lett?
6/7 A kérdező kommentje:
na végülis kockáztattam, és beletettem a port is, de nagyon féltem hogy nem marad hajam... :D az eredmény amolyan enyhén narancsos árnyalat, de már nem az a hordhatatlan tónus. :P kb egyenletes lett, és 3 hét múlva megpróbálkozom valamilyen szőke festékkel, csak azt nem tudom milyen legyen a melegebb szőke, vagy a hideg sarkias típusú..majd eldöntöm, van rá pár hetem. :D
2015. jan. 10. 16:32
7/7 anonim válasza:
Amíg nem lesz kellően sárga a szőkítés, ne kenj rá semmi festéket, mert nem lesz hamvas az eredmény.
Ne a hajvilágosítót vedd, hanem rendes szőkítőport, és ne erős oxit, hanem max. 6-osat használj hozzá. Ez jóval kíméletesebb a hajhoz és előnye, hogy akár egymás után többször is felkenhető, ha nem elégséges az eredmény. Inkább többször a gyengével, mint egyszer az erőssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!