Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kivilágosítottam a hajam,...

Kivilágosítottam a hajam, azóta szálkás, száraz. Ápoljam vagy befessem? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Rengeteg terméket kipróbáltam már, de kb semmit se változtatott a hajam állagán. Arra gondoltam pigmenthiány miatt is lehet ilyen. Tévedek? Valakinek van hasonló tapasztalata?
2015. jan. 12. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Amíg szőkés hajam volt, nekem is mindig száraz és fénytelen volt. (Pedig be sem volt az egész festve, csak melírozva volt.)

Amióta nem szőkítem (de festetem, csak sötétebb színre) azóta szép, puha, fényes. Sokkal egészségesebb.

2015. jan. 12. 15:34
 2/7 anonim válasza:

Mikor világosítottad ki? Mivel?

Ha hat héten belül, akkor én a helyedben nem festeném.

Nekem a ricinus olaj és a csalánozás segített. (Hajmosás után áztasd langyos csalánfőzetben a hajad)

2015. jan. 12. 15:37
 3/7 A kérdező kommentje:

Én is úgy érzem, hogy a festés lenne a megoldás.

Még nyáron világosítottam szőkítő sprayvel. A ricinusolajtól irtózom, de a csalánfőzet kíváncsivá tett. Köszönöm az ötletet! :)

2015. jan. 12. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem mióta szőke a hajam egy cebtit sem nő. Most növesztem le, egyébként a fodrászom is mondta hogy a szőkítés nagyon vekonyítja a hajat, ő az argánolajat javasolta a hajvégekre. Szerintem befestem valami sötétebbre.
2015. jan. 12. 18:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már nagyon szépen lenőtt a hajam így ez a probléma a hajvégeimet érinti és félek attól, hogy nagyon eltérő színt veszek majd.. Levágatni nagyon nem szeretném. Az argán olajat én is mostanában fogom kipróbálni! :)
2015. jan. 12. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem jön helyre attól, hogy átfested. Vegyél fodraszkellékesben szőke/szőkített hajra való professzionális termékeket. Pl tigi, l'oreal professionel, matrix, kevin murphy, paul mitchell
2015. jan. 12. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem Balea hajápoló olaj segített, nem olyan mint volt de nem is kefe már. A festés nem tesz neki jót, sőt... (persze ez nem tartott vissza)
2015. jan. 12. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!