Semmi önbizalmam a hajam miatt, mit tegyek?
Kiskoromban NAGYON száraz hajam volt, piszkáltak is érte.
Elkezdtem foglalkozni vele, hajbalzsam, hajolaj, hajhab, és SOKKAL szebb lett. Ennek ellenére közel sem az igazi.
Ha eljövök a fodrásztól, fényes, élettel teli, ha pedig itthon mosom...ég és föld!
Ha hajszárítózom hullámos/göndör, ha magától szárad göndör, de általában vasalom. Kipróbáltam amit a fodrász ajánlott(vasalás előtti hajravaló), ezáltal egyenesebb és puhább.
Ugyanakkor nem látszik a formája,a mi vágva van, nem olyan, mint akarom, száraz, fénytelen, szétálló. Ha a fodrász csinálja a hajam olyan, mintha be lenne festve...olyan szép.
Most gondoltam arra hogy ecettel öblítem, hátha az segít...
Tudnátok segíteni? Nagyon ki vagyok bukva, mert múlt héten voltam fodrásznál, és az, ahogy ő beszárította....teljesen más. Úgy nagyon szép voltam.
Mutatok képet:
eredetileg: [link] ilyesmi
ha fodrász csinálja: [link] ilyen.
a formája is ilyen, ha a fodrász csinálja. Én hiába szárítom, hiába van ilyenre vágva, hiába vasalom, nem lesz ilyen.
Az pedig annyira jól állt, hogy MINDENKI agyon dicsérte.
Aki tud valami tanácsot adni, kérlek adjon! :(
Hát ne haragudj, de nem tudlak sajnálni.
Neked egy teljesen értelmetlen dolog miatt nincs önbizalmad, mások meg azt se tudják hova szépítgessék magukat, hogy tetszenek akárkinek is.
Neked csak az a bajod, hogy nem dicsérik meg a hajadat. Másokat a kinézetük miatt csúfolnak is, téged meg kiskorodban piszkáltak, most meg nem dicsérnek..nőj fel légyszíves, és lásd be, hogy ez nem egy öngyilkosjelölt probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!