Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok mi a véleményetek a...

Lányok mi a véleményetek a "kókuszolajról"?

Figyelt kérdés
Ma olvastam a kókuszolajról, és szeretném a tanácsotokat kérni, hogy ti milyen véleménnyel vagytok róla.
2015. jan. 9. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi célból? Sütéshez tökéletes, jobb mint bármi más. :)

Bőrre nem próbáltam, hajápolónak nem rossz, de sokkal egyszerűbb az argánolaj használata (és jobb is), amit nem kell kimosni a hajból. Kókuszolajat nem lehet úgy használni mint az argánt, csak pakolásként, amivel túl sok a macera.

2015. jan. 9. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Én szívesen adok tanácsot..de hol,hova szeretnéd használni..én majdnem a kokusz hazájában élek (csak h értsd..meleg éghajlaton,délen)...és nekem csak kókuszolajom van más nincs is !!! Szoval?
2015. jan. 9. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem! Testápoló olajként, fürdővízbe nagyon jó kis hidratált lesz a bőrünk tőle. Hajvégápolóként is lehet használni (1-2 cseppet eloszlatni a hajon). Meleg olajos pakolásként is fel lehet tenni. Ha kókuszolajat veszel, akkor az 100 %-os, szűz olaj legyen. Finom kókuszillata van ennek :) Ezt a legjobb a hajnak, bőrnek. A szűrtet leginkább főzéshez szokták használni. Annak nincs illata.
2015. jan. 10. 10:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Igen, én is hajra szeretném használni, vagy esetleg olvastam hogy a fogakat is gyönyörűen ki fehéríti.

Bőrre is szeretném használni, mivel nekem nagyon száraz bőröm van.

2015. jan. 10. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem csalódás volt, mert eszméletlenül zsíros és ragaszkodó anyag valójában. A hajamból alig tudtam kimosni és a bőrömnek se tetszett. Inkább olívaolajat vagy argán olajat használok.
2015. jan. 10. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!