Lányok, tudnátok segíteni hajjal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szóval. Régóta ilyen már a hajam , és meguntam. Kerek arcom van, és a hajam nem egyenes. Nem is göndör, inkább béna hullámok vannak benne. Minden nap nem akarom vasalni, mert tönkre fogom tenni, de a kerek archoz tépett, és fazonra vágott egyenes haj áll jól. Nekem viszont nem egyenes. Mit tegyek? Valami ötlet? Hogy legyen egyenes? :/2015. jan. 8. 18:11
1/2 anonim válasza:
Tartós hajegyenesítés:) drága dolog, viszont akár 5-6 hónapig egyenes marad a hajad.
2/2 anonim válasza:
Szia! A tartós egyenesítés jó tipp.
Én azt javaslom, hogy ne ragaszkodj ahhoz az elvhez, hogy kerek archoz fazonra vágott egyenes haj, mert neked nem olyan és ez ellen nem tehetsz (természetes úton persze). Szerintem keress a google-be egy más fazont és lehet, hogy azt hamar megszereted, nem is fogod bánni, h nem egyenes és nincs vele macera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!