Nagyon zsíros hajra valami tanács?
Ugyanezzel a problémával küzdöttem én is sokáig, a tescoba vettem alberto balsam nevű sampont, a kékáfonyás nekem nagyon bevált, próbáld ki :)
18/L
Én hetente mosok hajat!!!kezd el rászoktatni a hajad,hogy minél késöbb mosol hajat!Elöszőr kibirsz 2napot majd 3at és így tovább
.Mondjuk ha 4naponta mosol hajat ugy jó lenne.Csalán sampon és társaik nekem nem jönnek be.cserélj sampont! :) Én Bánfi hajhullás csökkentő sampont használok,és egyszerűen imádom.Dúsítja a hajat,nem zsírosítja és nem is hullik a hajam.Ha megfogadsz egy tanácsot szerezz be még egy száraz sampont.Reggel felkesz,bedörzsölöd vele a fejbőröd,és tádám :) Egész vállalható lesz a hajad állapota.Nagyon sokan ajánlják a száraz sampont.Állítólag nagyon jó.Az a baj,ha túl gyakran mosod a hajad,az nem jó.Mert a hajnak 2-3nap kell,hogy kicsit zsírosodjon.Annyi kell a hajnak!
A bojtorjánnak van zsíros haj elleni sampona, az ilyen gyógynövényes, nekem be vállt, habár nem volt ekkora a probléma.
Viszont vannak nagyon jó házi praktikák amik jók rá, egy gyógynövényes könyvben olvastam olyanokat, ha szeretnéd, megkeresem neked és megírom, mert tényleg jó receptek vannak benne!:)
A lényeg hogyha gyakran mosol hajat akkor természetes összetevős samponnal tedd. Pl Babylove babasampon. Használhatsz száraz sampont is.
Éjszakánként zsíros lehet a párnád is a hajadtól vagy bőrödtől ami visszazsírosítja a hajad, erre is kell figyelni. Meg hogy ne fogdosd a hajad napközbe...
Elozo vagyok, nem írtam oda, hogy hajszesszel a fejbort, nem a hajat, kell jól átdorzsolni, és rajta hagyni 15-20 percig heti legalább egyszer. (ezt egy idoben mindig vasárnap estére idozítettem.
Minden hajmosáskor, amikor másodszorra mosod a hajad, utána hagyd rajta a sampon habját pár percig.
Kedves Kérdező !
Én 12 éves lány vagyok és nhekem is nagyon hamar zsírosodik a hajam erre van három jó megoldás : szàraz sampon , moss hajat szódabikarbónával és mosd le alma ecettel , vagy az utoló megoldás , hogy a samponhoz ( nálam ez head & shoders )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!