Nem tudok valamit szeplők ellen?
Figyelt kérdés
Lécci adjatok tippeket nem bírom őket :S2010. febr. 5. 18:48
2/8 anonim válasza:
Drogériákban,patikákban van 1 csomó szeplőhalványító krém.
3/8 anonim válasza:
Ephelis zselé gyógyszertárból (kb 700 Ft)
vagy drágábbért: Ilcsi vagy Vichy termékek
Ezek halványítanak, de nem tüntetik el.
Drogériában lehet kapni barnítókrémet, azzal is lehet fedni őket, illetve ha egy árnyalattal sötétebb alapozót használsz és rá világos púdert (csak ne üssön el a nyakadtól, dolgozd el jól.)
4/8 anonim válasza:
kövirózsakrémet adtak a patikában, de nem volt valami hatásos:S:S nagyon sok van nekem az arcomon karomon hátamon még a lábamon is. szerintem fogadd el hogy ilyen vagy:)hány éves vagy???
6/8 A kérdező kommentje:
thx am 13
2010. ápr. 30. 18:35
7/8 anonim válasza:
add nekem :D nekem nagyon tetszik, és amúgy a pasik szerint is nagyon aranyos!
15/l
8/8 anonim válasza:
Én már mindent kipróbáltam, mert régen nagyon zavart.Megnyugtatásul mindig azt mondták, hogy idővel kinövöm, hogy majd elmúlik. Most 50 éves vagyok, és szeplősebb mint valaha. Lehet, hogy 70 éves koromra elmúlik, de már nem zavar egyáltalán. Rájöttem, hogy az életben mennyi szebb,fontosabb dolog létezik. Jól érzem magam a szép szeplős bőrömben.Ezt kivánom Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!