Szeplők ellen Ephelis gél bevált már valakinek?
Figyelt kérdés
Aki próbálta már írja le milyen eredményt ért el vele. És hol lehet kapni ilyet?
2009. dec. 15. 17:41
1/7 anonim válasza:
Nekem bevált, bár nem szeplők ellen. A terhesség alatt májfoltos lett az arcom, arra használtam jó eredménnyel. Én gyógyszertárban vettem, talán 5-600 Ft. volt.
2/7 anonim válasza:
ne akard mér eltüntetni:S énmindig szeplőket akartam de nincs:( pedig az olyan aranyossá teszi az arcot
4/7 anonim válasza:
Én nem is tudtam hogy lehet szeplőket eltűntetni
tiszta jo szolitol szeplősödök
de már nem kellesz félni
5/7 anonim válasza:
Első vagyok. Tényleg, miért akarod eltüntetni? A szeplő aranyos dolog, nem bőrhiba. Akinek van, annak nagyon jól áll. Én legalábbis eddig csak olyat láttam.
Kegyelmezz meg nekik, szerintem a fiúk is szeretik:)
6/7 A kérdező kommentje:
Nem 5 db halvány szeplőről van szó hanem egész arcos förtelemről, ami marha ronda és mellé még pattanásos is vagyok. Ha titeket is mindenki csúfolna miatta ti is utálnátok.
2009. dec. 15. 18:02
7/7 anonim válasza:
Most,hogy így eszembe juttattad megint el fogom kezdeni használni. Egy időben rendszeresen használtam,olyan eget rengető változást nem vettem észre magamon,de gondolom ez attól is volt mert mindennap kerestem a változást.Halványodni halványodott bizonyos idő után.Arra én is emlékszem ,hogy olcsó volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!