Szeplők ellen tudtok vlmi igazán hatékony kenőcsöt/szert?
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 18:55
1/7 anonim válasza:
Ne csinálj vele semmit, a szeplők nagyon aranyosak. :)
F/21
2/7 anonim válasza:
Én is szeplős vagyok és utálom :) Én is kíváncsi lennék a válaszokra :)
3/7 anonim válasza:
Szerintem is nagyon aranyosak, és a szeplők teszik az embert egyedivé :) Én nem vagyok szeplős, így nemtudom milyen érzés ha van, de én örülnék neki :)
4/7 anonim válasza:
Állítólag a citrom levével ha bedörzsölitek az halványítja. De inkább ne csináljatok vele semmit.
5/7 anonim válasza:
Fúú én utálom :S Egyszerűen rühellem. Annyi vakolatot kerenk magamra, hogy ne látszódjon, hogy szeplős vagyok. :S Igaz nekem csak az orromnál van és annyira nem látszódnak, de nekem még ez is sok. Alapozóval "tüntetem" el.
19:21-es voltam.
18/L
7/7 anonim válasza:
Én 28 éves vagyok és megmondom őszintén ,hogy még mindég nem vagyok vele kibékülve. Főleg ,hogy nem csak az orromon ,hanem az egész arcomon van. (A férjemnek tetszik)
Én ephelis gélt használok rá. Sajnos jelentősen nem látványos a hatás ,de tényleg halványodik. Kb másfél hónap után kezd el hatni. Az ára pedig 1000 ft alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!