Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeplők ellen mit lehet tenni?

Szeplők ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A nap hatására állandóan szeplős lesz az arcom. Akkor is, ha nagyon erős napkrémmel kenem. Mit tehetnék, hogy ne legyen ilyen? És persze nem is igazán barnul, így mindig sokkal fehérebb, mint a testem többi része.
2009. jan. 6. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbálkozz sztem továbbra is magas faktorú fényvédő krémekkel, de ne sima naptejjel, hanem kimondottan arcra valóval. nagyobb drogériákban lehet ilyeneket kapni.

mi bajod van amúgy a szeplővel? én tökre szeretnék, sztem nagyon vagány.

2009. jan. 6. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Légy rá büszke!!!A szeplők iszonyat szexisek és gyönyörűen mutatnak az arcon.Mit meg nem tennék pár szeplőért...Különben is a szeplő nem túl gyakori úgyhogy szerintem butaság lenne a különlegességedet eltüntetni.
2009. jan. 7. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:
A kövirózsa krém halványítja a szeplőket...persze nem 1 nap alatt, de hatásos:)
2009. ápr. 29. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!