Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit szóltok ehhez? (hajápolás)

Mit szóltok ehhez? (hajápolás)

Figyelt kérdés

Valamelyik nap olvastam egy oldalon, hogy ha a megtört hajvégekre arckrémet kenünk akkor az jót tesz a hajunknak.

Megint keresem azt az oldalt, de nem találom sehol!

Mi véleményetek erről? Próbáltátok már?

2010. febr. 4. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Régen én is kipróbáltam, nekem nem jött be, mert csask úgy nézett kia hajvégem, mintha vizes lenne.

Nekem a fodrászom azt javasolta, hogy a végére mindig kenjek (nem kimosható) hajbalzsamot, ez bevált - Dove-ot használok, de csak a hajvégekre, mert amúgy zsíros a hajam.

2010. febr. 4. 12:43
 2/6 A kérdező kommentje:
mindegy hogy milyen hajbalzsam? Lehet az Schauma vagy más?
2010. febr. 4. 12:47
 3/6 A kérdező kommentje:
[link] Megvan az oldal! A 7. pontnál írja ezt!
2010. febr. 4. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon jók azok a tippek! :)

Próbáld ki nyugodtan, aztán meglátod, lehet, hogy neked beválik.

Amúgy igen, minden balzsam jó.

2010. febr. 4. 13:04
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen! :)
2010. febr. 4. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:
én ezt egyszer egy magazinban olvastam, ki is próbáltam, de nekem nem sokat segített csak ilyen csimbókókban ált tőle a a hajam :D De lehet én csináltam rosszul :P
2010. febr. 25. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!