És akkor hogyan tovább? (hajápolás)
2 hete lett sötétbarnából(majdnem fekete)kivilágosítva a hajam középbarnára. Természetesen fodrásszal csináltattam akihez már 2 éve jártam és tisztában volt a hajam állapotával. Radírozva lett és nem szívatva. A hajam tönkrement rendesen:) Vizesen sok helyen nyúlik, az egész hossza száraz, de a vége valami brutálisan, és nagyon törik is. Ma elmentem egy másik fodrászhoz(természetesen az előzőhöz többet be sem teszem a lábam)és vágattam a hajamból, most egész "jó" állapotban van.
Mielőtt bárki belém kötne, hogy gondolhattam volna, hogy ez lesz a hajammal és nem a fodrászt kellene osztanom...:) A fodrásszal már hónapok óta beszéltem a témát és ő mindig azt hajtogatta, hogy sérülésmentesen megtudja csinálni, szóval csak ezért mentem(sajnos) bele.
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy mikkel ápoljam a hajam és hogyan?:) Alfaparf ampullákat az előbb vettem. Ezen kívül még miket használjak amik szépen hidratálják a hajamat?
és te persze el is hitted neki, hogy egy ilyen procedúrát sérülésmentesen sikerül kivitelezni........
pénzéhes egy fodrász lehet...
hát, nekem mindig ezt veszi nővérem
nekem csodát tett a hajammal, anno olyan volt a hajam, mint a seprű, durva tapintású volt, elnehezedő.
Az első időszakban hagyd fent jó fél órát a pakolást. ha már úgy érzed egészen helyrejött, akkor már elég csak pár percet rajta hagyni. Nagyon szép, puha, és fényes a hajam, pedig én vasalom is. Meg használom a Kallos hajvégolaját is, de azzal csak finoman szabad, mivel olaj.:)
hát, én úgy gondolom, hogy nem fogsz benne csalódni:)
Hát sok sikert kívánok, remélem helyrejön a hajad. Azért egy nőnek többek közt a haja a legfontosabb, és nagyon idegölő, mikor azon kell munkálkodni, hogy helyre jöjjön:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!