Mi történik, ha a vörös hajamra rámegyek valami szép aranyszínnel?
Figyelt kérdés
Ilyenem van (festett):
Meguntam igazából, és valami természetesebbet szeretnék. Ilyet:
Ezt szimpla otthoni festéssel nem tudom kivitelezni, mi? Az se baj, ha többször kell festeni a kívánt színhez... Igazából tartok a fodrászoktól, szerintem ritka a jó...
2014. dec. 18. 23:03
1/5 anonim válasza:
Le fogja dobni. A vörös ugyanúgy levet magáról minden színt, mint a fekete.
3/5 anonim válasza:
Otthon ilyen színt nem fogsz tudni csinálni, le kell szívatni, aztán annak eredményétől függően választani a színt, a keveréshez a fodrász ért. Keress egy jót.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát, én is ettől tartottam...
Köszi a válaszokat.
2014. dec. 19. 21:09
5/5 anonim válasza:
Kicsit le kell koktélozni, aztán mehet rá az a festék, ami majd a kiválasztott árnyalatot adja. Fodrászra kell bízni, mert a bolti, mindenféle fantázianévvel ellátott festékek közül nem fogod megtalálni azt, ami elfedi a vöröses árnyalatot. A fényképek alapján pedig nem lehet színt választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!