Barnából lehetek szép vörös hajú?
Volt egy ámokfutásom, és a szép vörös hajamra (festett volt) rákentem egy sötétbarnát. Annyira lagymatag lett a külsőm ettől, hogy rögtön nekiestem a hajamnak aszkorbinsavval, így most olyan a hajszínem, mint az eredeti, tehát egy unalmas egérszínű barna, a festéseknek kb. nyomuk sincs.
Szeretném vissza a vöröset. =$ (Más is csinált már ilyen hülyeséget?)
Hogy tudom szerintetek minél hamarabb megcsinálni újra, hogy vöröske legyek? 3x festettem vörössel a hajamat, mire teljesen vörös lettem (ammóniamentessel), tehát nem szívattam le meg egyéb hajkínzások. Most viszont szeretném minél hamarabb visszahozni a színt, nem akarok három hónapot várni.
Ha bemegyek egy fodrászkellékeshez, és az ottani kis albumokból/hajmintákból választok egy színt, akkor az eladónő odaadja a hozzá szükséges oxit is? És a festés után nem valami ocsmány vörösbeütésű barna hajam lesz, hanem normális vörös?
Ilyet szeretnék:
Vagy még van egy olyan ötletem, hogy nem várok 4 hetet két festés között, hanem három alkalommal kéthetente befestem... Attól kikészülne a hajam?
Tudom, hogy a fodrászkellékes festékek nem ammóniamentesek, de most annyira hiányzik a vörösöm, hogy bah, megőrülök...
Köszönöm annak, aki válaszol. :)
Palette E20, de csak max. 10-15 percig hagyd rajta, és ne tedd bele az aktivátor port. Nekem 35 perc alatt vöröses barnáról (festett) ilyenre szívta sajnos:
És Te beletetted az aktivátor port is? Mi az egyébként?
Amúgy elhiszem, hogy ledöbbentél, elég nagy váltás. :)
És hamar kopik?
Nekem eddig simán barnára volt festve a vörös, és kopva is nagyon szép volt. Félek, hogy ha szőkíttetek, utána csak frissen festve lesz szép a hajam, kopva meg mindig foltos, fura színű.
Igen, beletettem a port is, por nélkül világos vörös volt először. (Mert akkor nem néztem meg rendesen, és azt hittem, az a kis tasak a balzsam. XD )
Egyébként ha szőkével leszel vörös, akkor nem lesz foltos később sem, nekem a vörössel megkopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!