Van itt olyan, akinek sikerült VEGLEGESEN lerázni a "le machiage" vagy "il makiage" nevű céget?
Ha van köztetek ilyen, az mit mondott a telefonba? Hogy raztatok le, hogy többet nem hívtak?
Engem egyszer hívtak, akkor felvettem, de ahogy bemutatkozott a csaj hogy melyik cégtől van, egyből lenyomtam a telefont. Azóta napjába kétszer hívnak, de nem veszem fel. Azt hiszem ez hosszú játszma lesz, míg ki nem találok valamit.
Nem unják meg sajnos.
Az egyetlen megoldás, ha leordítod szegény telefonos csaj fejét. Koràbban többször is nyomatékosan kértem, hogy töröljenek, de nem tették. A bunkóság viszont bevált.
Köszi a válaszokat. Hat valamelyik csak beválik.
Most egyelőre azt csináltam, hogy a telefonomon tiltora tettem a számukat, igy ha hívnak olyan mintha nem lennék kapcsolható. Eddig ket számról hívtak, de gondolom van tobb számuk is.
Lihegj bele! :)
Nem vicc, komolyan mondom. Engem mostanában sok marketinges kezdett el hívogatni, és volt olyan, hogy zenét játszottam nekik, felvettem, de nem szóltam bele, volt, hogy végig hallóztam, mintha nem beszélne senki.
Egyébként ne tudd meg, milyen nekik dolgozni. Egyik barátnőm volt náluk két napig, egy nem normális cég.
Szia,
tesóm volt nyári munkán telemarketinges, nekik azt mondták-mivel minden beszélgetést felvettek-ha elhangzik bármilyen szövegkörnyezetben a rendőrség v feljelentés szó többet ne hívják azt a számot.Mondjuk komolyabb cég volt, nem sminkes.De megpróbálhatod azt mondani h feljelented őket zaklatásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!