Hogy lehet megszüntetni a hőhullámot véglegesen? Van itt olyan nő akinek ez már sikerült?
A kedvesemet már 8 éve gyötri a napi 8-10 hőhullám.
Rengeteget szenved. Több dologgal próbálkozott már, de csekély az eredmény. Kérlek segítsetek!
Szia! A változó kori problémákban segíthet a méhpempő, az omega 3 telítetlen zsírsavak.
Én ezeket használom. Két héttel a méhpempő rendszeres használata után érezhető volt a változás, és nem avatkozik bele a hormon háztartásba drasztikusan, mint az orvos által felírt gyógyszerek.
Ha érdekel, keress priviben.
Szia!
Nekem még most kezdődött a változókor, de hirtelen szakadt minden a nyakamba. A vérzésem vagy gyakoribb, vagy 36 napra jön meg, iszonyú fejfájásaim vannak, sokszor több napig. Zúg a fülem, a megbízható 110-es vérnyomásom 130 lett. De a hőhullámok iszonyúak. Sok mindent kipróbáltam, míg egyszer a gyógyszertárban egy hasonló korú hölgy felhomályosított. Azt mondta, hogy a búzacsíra olaj nagyon jó. Hát vettem! Kapszula formában vettem. A tanács az volt, hogy az első három nap 3x3-at szedjek,ha észreveszem hogy jobb, akkor csökkenthetem az adagot 3x1-re, később 2x1-re. S láss csodát, a második nap éjszakáján már tudtam aludni. Én már a napi 2x1-nél tartok, nappal egyáltalán nincs hőhullámom, éjszaka ritkán egyszer-egyszer, de akkor sem izzadok le bokáig.
Remélem tudtam segíteni.
Julcsi64
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!