Mi volt az a gyógyszer (orvos által felírt) ami véglegesen elmúlasztotta a visszatérő hüvelygyulladásodat?
Most ez hülyén hangzik, de én jobban odafigyeltem a tisztaságra odalent (minden nagy dolog után tusolás, vagy ha nem megoldható intim törlőkendő) mert elvileg a végbélből átkerült bacik okozzák, meg úgy is kell kitörölni WCzés után, hogy ne h átkerülhessen a hüvelybe.
Én cseresznyeszár teát ittam, és tőzegáfonyát szedtem.
De sztem ez is lelki dolog, mert nekem is sokszor volt hüvelygyulladásom, de mióta lelkileg feldolgoztam sok dolgot, nem nagyon van vele problémám.
Gynoflort szedtem 6 napig, azóta pedig étrenden módosítottam: sokkal több kefírt, joghurtot, illetve fokhagymás dolgot eszek, és kevesebb édességet. Nálam a problémaforrás egyértelműen az, hogy sok édeset eszek.
Nem lehet, hogy amiatt tér neked is vissza?
A másik pedig hogy szeretkezés után mindig egyből megyek wc-re és mosakodni! Bár amiatt inkább hólyaghurutom volt sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!