Szóval, párommal kisbabát szeretnénk, ezért abbahagytam a gyógyszer szedését. Világ életemben kevés volt a menstruációm, a gyógyszer előtt, és közben is, de mióta abbahagytam szinte ömlik belőlem!?
A legnagyobb tampon is megtelik 2-3 óra alatt teljesen. Kicsit aggódom miatta, szerintetek ez normális? Más is volt így?
Köszönöm a válaszokat! :)
Első! Köszönöm szépen, szerintem is jobb, ha beszélek vele erről, kicsit furcsállom a dolgot, mert először arra fogtam, hogy még nem állt be a ciklusom. Ez viszont már a 3. gyógyszermentes vérzésem, ezért kezdetem el aggódni, és nagyon kellemetlen is számomra, hogy ennyire folyik. :S
Második, nem tudom miért kell a "...."!? Ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk, és nem kell lenézni, hülyének nézni a másikat, ha problémája van.
Szerintem nem normális az ilyen változás.Én is ugyanebben a cipőben járok csak fordítva.Most alig van vérzésem ahhoz képest h éjszaka tampon betét mellett átáztam.
De én most csináltatok nőgyógyásznál egy hormonprofilt.
Szerintem neked sem ártana főleg ha babát szeretnétek,én kíváncsi lennék a helyedben h rendben van e a progeszteron és ösztrogén szintem a baba miatt.Sok sikert a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!