A Gyógyszer szedése után, milyen lesz a menstruációm?
Most kezdtem el szedni,szóval nemtudom mire számítsak. Kicsit ideges vagyok,mert most hagytam abba az 1. levelet,és most 7 napig nem kell szednem, és most kéne megjönnie.
nekem ez a 4. napom.. :( már nagyon ideges vagyok.:S
Rendszeresen, normálisan szedtem, 1x-2x késtem 2-3 órát, de ha jól tudom ebből nem lehet gáz, mert 12 órát lehet késni.
az első 2 napba (mármint mikor elkezdődött ez a 7 nap, hogy nem kell szednem) kicsit fájt a hasam, nekem így szokott fájni, mielőtt megjön, aztán kicsit görcsölni szoktam az első 2 napba. na és most fájt egy kicsit, örültem, h tuti meg fog jönni...de semmi.csak folyás. :S aztán ma már totál megijedtem, mert azt hittem reggelre megjön (ezt is álmodtam már.:S ) de semmi. aztán délután észrevettem egy nagyonkicsi halvány barnázást, és kicsit megnyugodtam, h akkor tuti meg fog jönni, nincs gáz.
olvastam h msot, nagyon gyenge lesz és csak 2-3 napig fog tartani. de ez a barnázás még nem az ugye? mert akkor volt egy kicsi, és azóta sincs semmi.
csak azért vettem be később, mert hasmenésem volt délután, és így este vettem be, meg hasonlók.
egyébként igen, már megjött, feleslegesen paráztam napokig:D köszi a tanácsot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!