Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Létezik olyan, valakinek...

Létezik olyan, valakinek véglegesen a felragasztott hídja (utólag úgy érezve) nem jól sikerült?

Figyelt kérdés
Mert ha igen, akkor az én vagyok. KÉtszer csinálta meg nekem uazt a hidat a fogtechnikus. Amikor a fogorvos az elsőt levette, miután ideiglenesen(próbaképp)hordtam, "kilyukasztotta". Ő fogalmazott így. Szerinte a fogtechnikus hibázott. Szerintem nem. Így kaptam egy másikat, ezt feltette véglegesen, de úgy érzem, nem jó. Magas, kényelmetlen. A híd oldali alsó-felső fogsor mintha előbb záródna, mint a másik(saját) oldalon. Vagyis olyan, mintha a híd felőli oldalon előbb harapnék, mint a másikon. Mit tegyek? Már elegem van, h nem képes egy normális hidat összehozni a fogorvos-fogtechnikus. Egyébként pedig hogy lehet eldöntenem egy pár pillanat alatt, h megfelelő lett-e a híd, és felkerüljön-e véglegesen? Az én esetemben legalább is így volt. De szerintem már ez az egész nem normális. :( Legyen még egy harmadik is?
2010. jan. 20. 21:46
 1/3 A kérdező kommentje:
Totál össze-vissza írtam a kérdést. Szóval létezik olyan, h valakinek a véglegesen felragasztott hídja nem jól sikerült?
2010. jan. 20. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem valószínű,de nagyon nehéz megszokni.Nekem több,mint fél éve van,és még mindig nem az enyém.Egy darabig ízeket sem éreztem.Minden bajom volt vele.Most kezd elmúlni.Légy türelmes.
2010. jan. 20. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:
2-3 hét alatt már meg kell szokni, ha jó. Ha magas, akkor egyébként egy kicsit a fogdoki is tud csiszolgatni belőle, anélkül, hogy károsodna.
2010. jan. 20. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!