Természetes szőkítés. De hogyan?
szőkésbarna hajam van, és szeretném ha pár árnyalattal világosabb lenne a hajam, de édesanyám nem enged se festéket, se szinezőt ami 8 mosással ki is jönne
milyen otthoni módszerekkel lehet szőkíteni a hajamon? ami pl háztartásban megtalálható, vagy nem túl drága dolog, így könnyen beszerezhető, nem roncsolja a hajam?
15/L
Citrom csak marja a hajat...
Kamillával öblögesd! Most sajnos nincs szezonja a kamillának, de ha veszel kamilla teát, és több filtert egyszerre kevés vízben feloldasz és azzal mosod rendszeresen, akkor elvileg világosodhat. Van módszer rá, hogy krémes állagú "hajfestéket" hogyan kell kisajtolni a kamillából, de sajnos nem tudom a receptjét, meg ahhoz a virága kell.
Amúgy az ókoriak galambürüléket tettek a hajukra és azzal szőkítettek....gondolom ez a verzió nem annyira vonzó. :) Csak érdekességképp írtam :)
értem köszönöm:D
azt esetleg nem tudjátok, hogy kamillát hol tudok majd venni?
vagy esetleg szőkítő samponok vannak? tapasztalat róluk, ár?:D
Kamillát önmagában szerintem bioboltban lehet venni, kamillateát viszont bárhol. A Naturlandos a legjobb, árban nem annyira vészes, de nem tudom pontosan. A szőkítősamponok szőke hajra vannak, az nem használ a barna hajra sajnos. :(
De régebben lehetett kapni szőkítő sprayt, amit a vizes hajra kellett rápermetezni és fokozatosan szőkítette. De azt hiszem kivonták a forgalomból, mert veszélyes volt, hajhullást okozott. Nekem két barátnőm használta és nekik jó lett tőle a hajuk, de ők ésszel is használták. :) Nézz utána, hátha van még ilyen.
Én ezt találtam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!