Meddig ér a hajad? Milyen volt a leghosszabb?
Figyelt kérdés
Kort és nemet írj légyszi!2014. nov. 30. 08:15
11/20 anonim válasza:
Mellem alá.
Általában nem szokott ennél hosszabb lenni, nagyjából mindig eddig ér, néha-néha rövidebb, de van hogy hosszabbra hagyom megnőni egy kicsit
12/20 anonim válasza:
Fenekemig ér, szerintem most a leghosszabb, de nagyon gyorsan nő, úgyhogy ha most nem vágatok belőle (nem kell szerintem), akkor új rekord lesz... :) (22L)
13/20 anonim válasza:
Mellem alá ér, tovább nem nő bármit csinálok vele.
14/20 anonim válasza:
Most éppen az enyém is fenékig érő.
A leghosszabb eddig a combközépig érő volt.
26L
15/20 anonim válasza:
Jelenleg a vállam alá egy kicsivel, a leghosszabb eddig a mellig érő volt.
16/20 anonim válasza:
A leghosszabb még akkor volt amikor nem voltam férjnél. Később levágattam vállig érőre. Most pedig teljesen rövid, hátul felnyírt. 24/L
17/20 anonim válasza:
Nekem a leghosszabb akkor volt, amikor a fenekemig ért. Mikor elkezdtem a középiskolát, levágattam, kb. a vállamig ért. Azóta már megbántam, újra növesztem, már hátközépig ér.
19L
18/20 anonim válasza:
Milyen sok itt a nagyon hosszú hajú lány! :D :D
Nekem most a leghosszabb a lapockám aljáig ér. De nagyon jó állapotban van, most növesztem még hosszabbra!
L19
19/20 anonim válasza:
A leghosszabb a térdemig ért, de levágattam a fenekemig. Nagyjából még így is rá tudok ülni, de már nem annyira mint régen.
20/20 anonim válasza:
Pár órája még a derekamig ért, az is volt a leghosszabb eddig, de most már tar kopasz vagyok 😊 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!