Melyik volt a legnagyobb hajvágásod? Milyen hosszú volt a hajad és milyen lett?
Figyelt kérdés
Hány éves voltál akkor? Kort és nemet írj légyszi!2014. aug. 30. 23:59
1/7 anonim válasza:
Köldökig érőből bubi. 16 lehettem asszem.
Nem bántam meg, nagyon dús a hajam, nehéz volt, meleg és belelógott mindenbe.
24 L
2/7 anonim válasza:
Lapockáig érőből (nekem egyszerűen nem nő hosszabbra) tüsi, kb 30 voltam. Nem bántam meg, korábban is vágattam már le ekkorára. Persze most megint épp növesztem :).
3/7 anonim válasza:
Derékig érőből lett bubifrizurám. Kb. 9-10 éves voltam akkor. És lány vagyok. :)
4/7 anonim válasza:
Kb. hátközépig érőről (csak vizesen ért le odáig, egyébként épp csak váll alá ért a göndörsége miatt) kb. 1 centisre. Ez 8 éve volt.
28F
5/7 anonim válasza:
Kb 10évesen a derekamig ért a hajam ès fül alattig le vagattam :( még csak most nőtt vissza teljesen 14/L
6/7 anonim válasza:
Derékig érőből nagyon rövid fiús fazon. Azóta ilyen hajam van. Akkor voltam 23. L
7/7 anonim válasza:
Derékig érőből áll alá érőre. (Gyerekkoromban a szüleim állandóan pistikésre vágatták a hajamat, szóval nem, ennél rövidebbre nem fogom.) 25 éves voltam akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!