Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti éreztétek már túl hosszúnak...

Ti éreztétek már túl hosszúnak a hajatokat? (többi lent)

Figyelt kérdés

3 éve "növesztem" a hajam , nagy álmom volt a derékig érő haj, mindennap azt kívántam, hogy bárcsak már addig érne, sok mindent megtettem érte stb. Most meg elérte (homloktól 82cm), sőt el is hagyta a derekamat, de valahogy nem tetszik :/ Szép, dús, egészséges nincs vele baj, jól néz ki, de valahogy túl hosszúnak látom, pedig évekig erre vágytam, így most nem tudom mit tegyek :/

Kicsit úgy érzem mintha agyonnyomna avagy elterelné rólam a figyelmet, mindenki csak azt veszi észre rajtam először.

Várjak szerintetek hátha megszokom vagy vágassam vissza mell alá (-15 cm)??

Nagyon jól jönne a véleményetek, előre is köszönöm.

2014. aug. 27. 16:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos nem tudom milyen érzés túl hosszúnak érezni a hajat mert nekem max mell alá ért mindig és én is mindig álmodtam a derékig érő hajról dehát mindig levágattam számomra túl rövidre :/ :D

Ha nem tetszik vágasd le ;)

2014. aug. 27. 16:49
 2/14 valaki63 ***** válasza:
100%
szerintem nagyon sok lanynak nem all jol a nagyon hosszu haj:) szerintam vagasd le hatkozepig erore, meg ugy iszonyat hosszunak szamit:)
2014. aug. 27. 16:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan értelemben érzem túl hosszúnak, hogy néha már idegesít a sok haj és legszívesebben lenyírnám az egészet.
2014. aug. 27. 17:07
 4/14 anonim válasza:
66%
Hát nekem is kiskoromba nagyon hosszú hajam volt és 1. osztályba levágattam vállig érőre de kicsivel késöbb megbántam és elkezdtem ismét növeszteni aztán egyszer csak megint levágattam aztán újra elkezdem növeszteni és ez azóta is így megy most éppen növesztem de azt hallottam hogy akinek egyszer már volt hosszú haja és levágatta annak nem nő újra vissza olyan hosszúra nem tudom mennyi benne az igazság de szerintem ne vágasd le vagy ne olyan rövidre! :)
2014. aug. 27. 17:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hátközépig ért a hajam és majdnem állig érőre vágattam mert nagyon zavart, iszonyat dús is szóval sok volt. Most vagy 10-15 cm hiányzik belőle és hiányzik a hosszabb haj:(

Kérd meg a fodrászt hogy "csak a végét vágja" mert úgyis hosszabbat fog, de mégsem annyit mintha mell alá vágatnád. A hosszú, ápolt haj gyönyörű tud lenni és rengeteg frizurát lehet belőle csinálni. Nézegess neten videókat, hátha kedvet kapsz megcsinálni és máris nem érzed magad elnyomás alatt:)

2014. aug. 27. 17:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 14 évesen elkövettem ezt a hibát, és fokozatosra+ mell fölé érőre vágattam az amúgy derékig érő hajamat. Kb 1 hétig tetszett az újdonság, utána mindezt 3 év szenvedés követte, össze-vissza állt, rövidebbre vágta a fodrász, stb.

Most 18 vagyok, már szép a hajam, magamnak vágom a végét, nem fogom megváltoztatni a frizurámat egyhamar.

2014. aug. 27. 17:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
18 éves koromig fenék alá érő hajam volt, de én is úgy éreztem mint te, h "elnyom" és sok mindenben korlátozott (jártam úszni és hát az úszósapka alá betömködni kész katasztrófa volt, vagy suliban odakötöztek a hajammal a székhez - ezt nem tudom hogyan nem vettem észre) , így levágattam fülig érőig. Nem bántam meg, jobb volt és sokkal könnyebben tudtam vele bánni.
2014. aug. 27. 19:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen attól függ, hogy épp mi tetszik neked, legalábbis velem így volt. Mikor térdig érőre akartam növeszteni, akkor a majdnem addig érő is rövidnek tűnt. Utána rövidebbet akartam, levágtam, de még így is túl hosszúnak érzem néha, pedig sokkal rövidebb. Ez szerintem olyan, mint a testképzavar. :)
2014. aug. 27. 21:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mikor már leüléskor a fenekem alól kellett kihúzni a hajam, vagy mikor fújt a szél és mások pofájába volt az összes, igen ciki, én sose kötöttem össze szóval így extra sok gond volt a hosszú hajjal. Mindenki csodálkozott és mindenkinek nagyon tetszett, de tényleg semmi mást nem láttak rajtam, csak a hajamat. Mintha ennyiből állnék. Levágattam vállig érő tépettre, sokkal jobb így, könnyebb, nőiesebb is és végre nem bámul mindenki.
2014. aug. 27. 23:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, mintha ezt én írtam volna ki :) 5 éve ilyen a hajam, derékig ér, dús ápolt fényes, de úgy érzem én is, mintha agyon akarna nyomni vagy fojtani. Természetes a színe is, mert nem akartam festékkel roncsolni. A bátorságom még össze kell szednem, mert rövidebbet is akarok, meg világosítani is... nem egyszerű döntés legalábbis nekem :)
2014. szept. 1. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!