Ti éreztétek már túl hosszúnak a hajatokat? (többi lent)
3 éve "növesztem" a hajam , nagy álmom volt a derékig érő haj, mindennap azt kívántam, hogy bárcsak már addig érne, sok mindent megtettem érte stb. Most meg elérte (homloktól 82cm), sőt el is hagyta a derekamat, de valahogy nem tetszik :/ Szép, dús, egészséges nincs vele baj, jól néz ki, de valahogy túl hosszúnak látom, pedig évekig erre vágytam, így most nem tudom mit tegyek :/
Kicsit úgy érzem mintha agyonnyomna avagy elterelné rólam a figyelmet, mindenki csak azt veszi észre rajtam először.
Várjak szerintetek hátha megszokom vagy vágassam vissza mell alá (-15 cm)??
Nagyon jól jönne a véleményetek, előre is köszönöm.
Sajnos nem tudom milyen érzés túl hosszúnak érezni a hajat mert nekem max mell alá ért mindig és én is mindig álmodtam a derékig érő hajról dehát mindig levágattam számomra túl rövidre :/ :D
Ha nem tetszik vágasd le ;)
Nekem hátközépig ért a hajam és majdnem állig érőre vágattam mert nagyon zavart, iszonyat dús is szóval sok volt. Most vagy 10-15 cm hiányzik belőle és hiányzik a hosszabb haj:(
Kérd meg a fodrászt hogy "csak a végét vágja" mert úgyis hosszabbat fog, de mégsem annyit mintha mell alá vágatnád. A hosszú, ápolt haj gyönyörű tud lenni és rengeteg frizurát lehet belőle csinálni. Nézegess neten videókat, hátha kedvet kapsz megcsinálni és máris nem érzed magad elnyomás alatt:)
Igen, 14 évesen elkövettem ezt a hibát, és fokozatosra+ mell fölé érőre vágattam az amúgy derékig érő hajamat. Kb 1 hétig tetszett az újdonság, utána mindezt 3 év szenvedés követte, össze-vissza állt, rövidebbre vágta a fodrász, stb.
Most 18 vagyok, már szép a hajam, magamnak vágom a végét, nem fogom megváltoztatni a frizurámat egyhamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!