Nem dús, kevés hajat érdemes hosszúnak "tartogatni"?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 18:43
1/5 anonim válasza:
ha turelmes vagy es kivarod azt az 1,2,3 evet biztos megno, de hogy erdemes e? hat lehet hogy dusabb lesz ha kicsit megnoveszted, de a szeretnel hosszu hajat akkor erdemes... En most mindig ugy vagyok vele, hogy eldontom hogy megnovesztem aztan meg levagotom, mint most is, es mar ugy megbantam...De most eldontottem h igenis megnovesztem, akarmennyi idobe is telik:)) nekem is eleg keves hajam van, egyreszt mert nagyon hullik, es amugy is... sok sikert, es BOLDOG UJ EVET:))!!!
2/5 anonim válasza:
Tobb ok miatt sem
1.:még kevesebbnek tunik,ha hosszú
2.:hülyén néz ki (nekem speciel egy hajléktalan nő jut róla eszembe)
3.ha hagyod megnőni nem fog sűrűsödni viszont ha gyakran vágod akkor valamellyest igen
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok
Persze nem azt mondom,hogy legyen tök rovid nem kell,hogy az legyen ha nem szeretnéd,de vállig éronél ne nagyon legyen hosszabb és az is legyen lépcsőzetesre vágva
4/5 anonim válasza:
Nekem is vékonyszálú a hajam és mindig hosszú volt. Tény hogy sűrűnek nem fog tűnni ha megnő és az is igaz hogy vállig érőnek, lépcsőzetesen vágva dúsabbnak tűnik, de lehet nagyon szép hosszún is.
5/5 anonim válasza:
nekem térdig érö hajam van és se nem hullik se nem vékonyodik söt szerintem a hosszú hajnál nincs szebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!