A fodrászok vágnak hajat szárazon? 16/L
Nem szeretem amikor a fodrász megmossa a hajamat, főleg, mert alacsony vagyok és így igencsak kényelmetlen a hajmosószék. Nyomja a nyakamat és egy idő után zsibbad a karom.
Hosszú, természetesen hullámos hajam van és már nagyon ráférne egy hajvágás, mert a nyár meg a víz miatt nagyon töredezett az alja.
Szárazon nem a legjobb hajat vágni, azért szokták inkább vizesen.
Van szád, mondd meg a fodrásznak, hogy neked kényelmetlen. Ha elég nagy a mosdó, előrehajtott fejjel is megmoshatja, vagy frissen mosott hajjal mész és akkor azt a fél percet csak kibírod, amíg bevizezi. De az is lehet, hogy beállítja máshogy a széket, a nyakadhoz rak törcsit, hogy ne legyen kemény, stb.
Vagy ha semmi extrát nem akarsz, levágod magadnak otthon, vagy megkérsz valakit.
Eddig mindig így vágták nekem, bár én kifejezetten kértem a fodrászomtól anno (sok, és hosszú hajam van, mire megmossa, leápolja, megszárítja, stb eltelik egy csomó idő, mivel zsíros hajjal úgyse lépek az utcára, ez felesleges).
Persze nekem nincs extrém frizurám (egyhosszhajam van, 6 havonta kell kb 2-3 centit levágni a végéből és ennyi)
De amúgy sokkal gyorsabban (és olcsóbban) megúszod az egészet, ha veszel egy fodrászollót, és levágod magadnak, vagy megkérsz valakit, ha nincs bonyolult frizurád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!