Milyen hosszú a hajad? Növeszted vagy vágáson gondolkodsz?
Figyelt kérdés
kort és nemet írjátok oda légyszíves:)2014. okt. 4. 19:57
1/16 anonim válasza:
18 / F , 0,5-1 mm. Vágáson gondolkodom majd.
2/16 anonim válasza:
Hátközépig ér, nem növesztem, nő az magától. :)
29L
3/16 anonim válasza:
14/l mellem ala ert 10 cm-el, most levagattam mellem kozepeig tepettre, es most novesztem (almom a fenekig ero haj, de nem hinnem, hogy megnone olyan hosszura:/) egyebkent dus, vastag szálú vilagos barna hajam van.
5/16 anonim válasza:
19/L Kb. mell alá ér a vége, pillanatnyilag nincs vele tervem szóval hagyom nőni:D
6/16 anonim válasza:
Mellig érő. Korábban fenékig érő volt, csak gondoltam, jót fog tenni valami frizura, szóval lett frufrum, meg lépcsőim. Most viszont növesztem, egyébként is rám fér már egy stílusváltás. Szeretnék szép kontyokat csinálni, vagy csak többféleképp befonni, feltűzni... Régebben nem volt ilyesmire igényem, és csak lógott, azért nem is volt olyan szép magában.
7/16 anonim válasza:
Váll alatt ér 15 centivel, és növeszteni próbálom... de szerintem ha mégse tetszik, vagy megnőtt, akkor nemsoká utána levágatom.
9/16 anonim válasza:
Hosszúból vállig érőre vágattam nem rég. Most egy kicsit hosszabb lett újra. Úgy döntöttem, hogy nemsokára vágatom le teljesen rövidre. 27/L
10/16 anonim válasza:
Majdnem állig ér, úgy gondoltam megnövesztem, de lehet, hogy visszavágatom a fél évvel ezelőtti formájára. Még nem döntöttem el.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!