Fiúk! Melyik tetszik jobban egy lányon?
2014. okt. 4. 18:05
3/13 JulyAugust válasza:
Attól függ melyik áll jól neki
6/13 anonim válasza:
Én nem tudom mi lehet nőiesebb egy hosszú dús hajnál. :D
7/13 anonim válasza:
mindkettő jó, mindkettő szexis és nőies, én is szoktam váltogatni pont ezt a két fazont, mikor melyikre vágyom
8/13 anonim válasza:
ja mondjuk én lány vagyok :D fiúk többségének sztem a hosszú haj jobban bejön, de az első sem túl rövid
9/13 anonim válasza:
Nem vagyok fiú, de meggondolnám, hogy mennyi időt tudok a hajammal foglalkozni naponta (formázás)
Szerintem szép az első, de vékonyszálú, laposabb hajon nem mutatna ilyen jól.
A második is tetszetős, ha nem zavar a hosszú haj. Ápolás terén többet kellene foglalkozni vele, de ez kb. minden hajtípusnak jól áll.
Azt válaszd, ami neked tetszik, és jól áll (semmit nem mondtál a hajadról, arcformádról, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!