Melyik haj tetszik jobban ezek közül? A színt nézzétek, ne a stílust (:
Figyelt kérdés
kepfeltoltes.hu/view/140712/3305884_rooki_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2014. szept. 15. 14:52
2/10 anonim válasza:
Lány vagyok, de kb. semmi különbséget nem látok a színekben, kivéve az utolsót, mert az sötétebb. De a többi nekem tök ugyanolyan.
Egyébként nekem tetszenek az ilyen rikító narancs-vörös árnyalatok. Leginkább azért, mert az ilyenekhez a szép hófehér/porcelán bőr passzol.
3/10 anonim válasza:
Nekem az első kettő, mert szinte természetes, igazi vörösnek tűnik..
4/10 anonim válasza:
5. a legjobb, annak is a fejtetőn lévő része.
6/10 anonim válasza:
Az elsőt nem tudom megnézni, de az utolsó kivételével az összes képen Ebba Zingmark szerepel, szóval nem meglepő, hogy ugyanolyan színű a haja mindegyik képen. Ebba hajszíne a legjobb.
8/10 anonim válasza:
2,3,4ik ugyanolyan de a legjobb ezek közül..az elsőt nem tudom megnézni,az utolsó meg ronda.
9/10 ParisRose válasza:
Nekem a 3., az a legtermészetesebb.
10/10 anonim válasza:
Ebba hajszíne tetszik nekem a legjobban. Főleg a cicás képen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!