Félek, hogy az összes hajamat elveszítem!? :/
Észrevettem a fejbőrömön legelöl egy kis területet, ahol látványosan kevesebb a hajam.
Több, mint 6 éve nem eszek húst, de a hajam csak 1 hónapja kezdett ritkulni, és csak egy helyen. biztos, hogy ettől lehet? Mindig is hihetetlenül dús, derékig érő, göndör hajam volt, de korpásodik is, talán attól lett a kis folt? Hajmosásnál egyáltalán nem hullik.
Szedek vasat, Revalidot most vettem, és annyira megijedtem, hogy húst is elkeztem enni...
Korpásodásra sok mindent kipróbáltam, és csak egyre rosszabb, ezek a samponok meg krémek mind csak tüneti kezelés.
Nagyon elkeseredtem,..
Min változtathatnék még? Bőrgyógyász is csak ilyesmit ír fel?
Nem ettem húst, ettől elvékonyodhat, de nem hullhat, akkor minden vegetáriánus már kopasz lenne? :)
A hajszerkezetük megváltozik, egy kicsit talán nekem is vékonyabb lett a hajam felül, de emiatt nem vagyok ideges, mert már eszek húst, gondolom, helyreáll.
Inkább a kis folt miatt aggódom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!