Tönkrement szőke göndör hajamat 3 hónapja nem festettem. A lenövés miatt kénytelen vagyok festeni hasonlóra, mint az eredeti. Így soha nem fog javulni vagy a világos barna festék nem tudja roncsolni tovább?
ha levágatom, akkor is töredezett marad a vége, mert az egész hossza tönkrement.
Úgy akarom festetni, hogy a lenövéshez ne nyúljanak hozzá.
Regenerálódni nem fog, ha tönkrement, akkor tönkrement. Nincs semmilyen csodaszer, ami a trapára ment, szálkás, töredezett hajat meggyógyítja, azt le kell vágatni. Ha nem is egyszerre, de folyamatosan.
Befestheted eredeti színére, egy festés már nem oszt, nem szoroz az állapotán.
És folyamatosan kell belőle vágatni, ha nem akarod, hogy egy nagy szénaboglya legyen a fejeden. Igen, rövidebbre törik, addig törni is fog, amíg le nem nő teljesen a tönkrement rész.
egy hét híján 3 hónapja nem festettem és jó sokáig tart, amíg lenő.
Kb. mennyi idő alatt nő meg átlagos növekedéssel ugyanekkorára a hajam, hogy eredeti színe legyen? Vállig ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!