Szeretném visszakapni az eredeti hajszínem. Ismertek egy lehetőleg természetes módszert annak elérésére, hogy a még benne marad festék teljesen kikopjon?
Már fél éve nem festettem az eredetileg világosbarna hajam, így már elég nagy lenövésem van, de szerencsére egyáltalán nem feltűnő, mivel a festék annyira kikopott már, hogy alig látszik a kontraszt.
Szeretném azonban mégis, ha egészen homogén lenne a színe.
Tudnátok valami praktikát, amellyel a régi barnás árnyalatú festékek után maradt enyhén fakó vöröses színt végleg el lehet tüntetni?
Bármilyen házi módszer jó, de ha professzionális, mégis kevésbé káros terméket tudtok, annak is örülnék. Köszönöm. :)
szerintem legtermészetesebb hogy kopik még vagy levágod... jobbat szerintem nem tudsz esetleg valami sampont találhattak ki... esetleg
Köszönöm az eddigi válaszokat, bár nem értek egyet, ugyanis találtam több terméket is, ami kifejezetten arra van, hogy a festéket eltávolítsa a hajból mindenféle károsodás nélkül.
Az egyik ilyen a Colour B4, a másik pedig a Nirvel Color Out.
Utána lehet olvasni, nagyon jó tapasztalatok vannak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!