Ez eredeti vagy természetes szemöldök, mitől ilyen szép?
Az enyém természetesen mindig ronda pedig kozmetikus csinálja. Hogyan lehetne ilyen szép formás, precíz?
A két képen szerintem teljesen különböző szemöldöke van, a formája legalábbis. Sőt, a színe is talán. Biztosan kozmetikus csinálta.
Szerintem próbálj ki valaki mást is, ha Neked nem tetszik a saját kozmetikusod munkája. Időigényes lesz, főleg ha más alakút (pl. picit vastagabbat) szeretnél, mint a jelenlegi, de megéri, utána már könnyű mindig csak utána igazítani. Sok sikert!
Szerintem nem eredeti, avgyis az tuti, hogy be van festve.
Vidd el pl ezt a képet, és mondd a kozmetikusnak, hogy iylet szeretnél Te is
Esküszöm nekem ugyanígy néz ki - néha.
Én nem szedetem, kozmetikushoz nem járok a szemöldököm miatt. KÖzépen szedem csak ki azt a pár szálat amit muszáj, amúgy nem alakítok rajta. Mégis jól áll, én ilyen formára gondolok arra a nem túl szögletesre: ^^
Van akinek alapból ilyen...
A másodiknál pedig én ha megfelelő színű szemceruzával kissé kiszínezem ugyanígy néz ki, és nem festetem.
Na oké, köszi. Nálam a gond az, hogy sokaknál látom ezt a színt, nagyon szép. Szerintem szőkéknek ez áll jól, mert passzol a hajunkhoz, én is szőke vagyok, fehér bőrű. Erre a kozmetikusom vagy feketére festené, amit nem engedek, vagy barnára szokta, de rémes 2 napig, ahogy rikit a fejemen. Az is szinte fekete.
Ez szerintettek milyen árnyalat? Amúgy hol vehetek olyan halvány szeruzát, amivel így kirajzolhatom, ha sikerül az ívét elnyerni?
Nem látszik nagyon a ceruza mert én hófehér vagyok?
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!