A hajamat milyen étel evésével hosszabbíthatom/növeszthetem gyorsabban? A lenmag tényleg segít?
A lényeg,hogy változatosan egyél.De pl.a B vitamin,a fehérje jót tesz a hajnak.De ezt most nem úgy kell elképzelni,hogy elkezd nőni mint az állat tőle...sajnos nem,mert ez genetika.Viszont egészséges,erős lesz.A lenmag a hajra is hat,de egyébként is nagyon egészséges.Egyél tojást,zöldséget gyümölcsöt és valami hajvitamin se árt.Ja,és a napi kb. 2 liter folyadék bevitel is jó,nem csak a hajadnak.Szerintem a legfontosabb a kiegyensúlyozott étkezés.Ha belül minden rendben az a hajon is meglátszik...
Kívülről is sokmindent próbáltam.De gyorsabban nem nőtt semmitől.A kókuszvajat szoktam pakolásnak használni(bár ha eszed az is egészséges),hogy ne töredezzen.Egyébként natur termékeket használok haj és testápolásra is.
Tudod én teljesen a nulláról kezdtem a hajnövesztést,mivel olyan kezeléseken vagyok túl amitől kihullott a hajam,úgyhogy eléggé képbe vagyok hajtémában. :-D
Ha ez számit akkor annyit eltudok mondani,hogy full kopaszból kb.2 év kell mire hosszú (kb.vállig érő)haj lesz.Nekem 1 év alatt kb.15 cm.nőtt a hajam.Most járok kb.20 centinél.
Ja,és néha azért vágass a végéből!Én úgy félévente szoktam menni fodrászhoz,de mivel egészséges a vége így csak fél centit szokott vágni belőle.
Bocsika,hogy hosszú lett,de amit látod kicsit rávagyok pörögve a hajtémára. :-D
Ha bármi kérdésed lenne,nyugodtan kérdezz,ha tudok segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!