Milyen ételektől pattogzik ki jobban a bőr?
Ember függő, bár az #1 hülyeséget írt.
A túl zsíros, túl olajos dolgoktól szokás általában kipattogzani, vagy az olyantól, ami egészségtelenebb, mint kéne.
Ha mértékkel eszel, akkor tulajdonképpen semmitől.
De a "veszélyesebb" étel az olajos magvak (és igen, sajons a popcorn-t is beleértve).
A kakaó a sajt, a tej és a cukorról (bár tudomásom szerint az utóbbinak nincs is ilyen "mellékhatása"), csupán annyit, hogy az első szabály érvényesül náluk: mindent, csupán mértékkel.
Megy a zöld kéz? :-)
Már nem azért, de miért válaszoltok, ha halvány lila gőzötök sincs a dologról?
Az egyes nem írt hülyeséget, cukorra napi 0 grammra van szüksége a szervezetnek, viszont a szabadgyökök és a rákos sejtek annál inkább szeretik, emellett jobban hízlal, mint bármi más, szóval nem meglepő, ha nem szereti a szervezet, nyugodtan el lehet hagyni.
A tej hormontartalma a vérével egyenlő, ez sem tesz jót senkinek.
A kakaó önmagában nagyon egészséges, 2-3x annyi antioxidánst tartalmaz, mint a zöldtea. Más kérdés, h cukor nélkül sokaknak ehetetlen...
Zsírra szüksége van a testnek a működéshez, a legjobb forrás pedig nem a tápos disznó- vagy a permetes növényi zsír, hanem az olajos magvak, amik rengeteg vitamint is tartalmaznak.
Kipattogni attól lehet, ami irritálja, megterheli az emésztőrendszert/szervezetet: erős fűszerek, telített zsírok/szénhidrátok és olyan "élelmiszernek" kikiáltott dolgok, amik nem emberi fogyasztásra valók, mint a cukor vagy a tej és termékei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!