Unom a hosszu hajamat meg a formajat!? Lent
Figyelt kérdés
Hosszu derikig ero hajam van es van egy kicsi oldal frufrum egyik oldalt. Mar nagyon unom.. es mar utalom nen tetszik magamon. Az arcformamat nem tudom.. igauabol nrm akarok rovid hajat az oldal frufrum nem tetszik mar ::/ bocsi a helyesirasert :)2014. nov. 26. 19:52
1/2 anonim válasza:
Oké, és mi a kérdés? Hogy milyen hajat vágassál magadnak?
2/2 anonim válasza:
Ha egyenesen van levágva a hajad akkor vágasd tépettre, hameg tépett, akkor egyenesre. Frufru párti vagyok, szval ha tépett a hajad akkor tépett teljes frufru, ha egyenesen vágott akkor teljes egyenes frufru. Képet az arcodról? Akkor jobban meg tudom mondani. De akkor privibe, mert nem hiszem hogy többször visszajövök erre a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!