Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek vált be a Sotret gyógysz...

Kinek vált be a Sotret gyógyszer pattanások ellen? : D

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 16:51
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

utolsónak:

én szept 21.én kezdtem el szedni, most lesz majd egy hónapja hogy szedem. még nincsen javulás a gyógyszertől max az, hogy mivel nem lehet nyomkodni, csak azokat szoktam néha ami már fehér, mert azt hallottam, ha nyomkodod akkor már maradandó heget okoz, mmint a gyógyszer miatt mert érzékenyebb lesz a bőröd. Szóval mivel nem nyomkodom annyit ezért alapból megnyugodott kicsit a bőröm, én nem bírtam ki hogy ne piszkáljam nyomjam ha éppen megláttam még egyet, jó a nagy gyulladtakat nem mert az nagyon fájt, azokat nem nyomtam régen sem. Nagyon várom már h szebb legyen de nálam még nem hatott. a melléhatásokat érzem már kb 2-3 hete. éspedig: száraz száj, száraz bőr( amúgy is az van szóval rádob) mosakodókrémmel (gyógyszertári) szoktam zuhanyozni tusfürdő helyett mert az alapból nem szárítja a bőrt még pluszban, hanem zuhany után úgy érzed, mintha be lennél testápolózva, aztán a menstruációm késett 5 napot, és 8 napig tartott 6 helyett szóval abban is kavargat kicsit. Mást nem érzek ami mellékhatás lenne. Olvastam, hogy vkinek 1,5 hónap után hatott vkinek 4, az én orvosom azt mondta hogy kb 3 hónapig nem fog javulni átl. majd utána látványosan, szóval kinél hogy. Én amúgy 30 mg szedek naponta. Egyenlőre.

2013. szept. 15. 22:53
 32/33 anonim ***** válasza:
bocsi aug 21. én kezdem:DD
2013. szept. 15. 22:54
 33/33 anonim válasza:
Köszi a választ most szedtem be a harmadik levéllel és már tapasztalom a javulást miteszereim alig vannak pedig elötte az orrom olyan szinten tele volt hogy egy tiszta bőrfelület nem volt az orromon kevesebb pattanásom van hamarabb elmúlnak és ha kijön egy pls reggel az kb a nap végére le is csillapodik majd másnap reggelre el is tűnik
2013. szept. 22. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!