Kinek vált be a Sotret gyógyszer pattanások ellen? : D
most tartok a 3. hónapban. javult már most is látványosan
ne ijedj meg ha az első hónapban egyre rosszabb lesz aztán kezd el javulni
viszont nekem nagyon szárad a bőröm
4. hozzászoló
te nem jársz ebben a cipőben. én 5 évig vártam arra hogy kinőjem az álltalad említett tinikor pöttyeit
és egyre rosszabb lett
és miért? mert meg lett állapítva hogy belűlről jön a baj, tehát ez volt az egyetlen megoldásom
és igen rettenetes melléktatásai vannak, de egy olyan lányt mint engem aki évek óta szenved ezektől (mert tényleg borzasztóan ronda volt) nagyon is megnyugtatja és boldogabb lesz tőle, valamint megéri pár hónapig elvilselni
úgyse akarok még gyereket egy ideig
18L
nekem úgy kiszőrösödött az állam hogy csak néztem.Ugye nekem is fogamzásgátlóval írta fel a bőrgyógyász és mégcsak vérvizsgálatra se küldött el.Két hónap után rendesen úgy néztem ki mint egy kamasz fiú.Aztán persze több százezer forint hogy eltűnjön.Na akkor döntöttem el,hogy nekem ilyen gyógyszert ne írjon fel senki van korrektor,van alapozó.Aztán egy évvel később mikor hormonálisan is rendbejöttem nagyjából,irattam fogamzásgátlót nőgyógyásszal.És az teljesen letisztázta a bőrömet.
Ja megjegyzem a fincsi sotrettől 5 hónapig nem menstruáltam,és a májfunkcióim valami borzalmasak lettek.A vérnyomásom állandóan 80 körül volt,a számon hatalmas sebek virítottak.
Van akinek bejön van akinek nem.
De vérvizsgálat nélkül el ne kezd.És legalább kéthavonta kérj egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!