Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek vált be a Sotret gyógysz...

Kinek vált be a Sotret gyógyszer pattanások ellen? : D

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 16:51
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
68%
Én már 1 éve szedem .. Láthatóan javult az arcom de még így is tiszta vörös vagyok... 30mgt szedek de sztem ezt még sok évig szedni fogom pedig az orvos az elején azt mondta , h 6-7 hónap.. Hát nem jött be.. de nekem a szám az ami egyedül száraz az arcbőröm ugyanúgy zsíros .. vagyis nekem elég zsíros lehet az arcom xD
2010. szept. 1. 13:21
 22/33 anonim ***** válasza:
Én is szeretném ezt szedni ezért olvasgattam a kérdéseket,és olvasom,hogy több évig szedik/szedték sokan??? A bőrgyógyász max félévet mondott...!:S Ez a kiszáradás elmúlik ahogy abbahagyod a gyógyszert ugye?
2010. okt. 22. 20:37
 23/33 anonim válasza:

Én is szedni fogom ezt a gyógyszert. Ma voltam bőrgyógyásznál, bár nem a pattanások miatt, de rögtön azzal kezdte h milyen csúnya az arcom, s ezt ajánlotta.

Hát meg kéne próbálni, s most még csúnyább az arcom h elkezdődött a suli, nyáron sokkal szebb volt.

Azt mondta h 10 hónapig kellene szednem. (:

2010. okt. 22. 21:16
 24/33 anonim válasza:

Én azután érdeklődnék, hogy volt-e olyan személy aki szedte ezt a gyógyszert és aztán 1-2 év múlva született gyereke.

Egészségesen hozta a világra vagy volt valami komplikáció?

2011. máj. 25. 12:13
 25/33 Xebay válasza:
Úristen nektek milyen pattanásos mar a bőrőtök haveromnak gond nélül fél év allat rendbe tette. Nekem 2 hét allat letisztitotta gond nélkul mos tis alig van rajt több mind 2 hónapot kihagytam és nem lett vészes a helyzet.Most fogom szedni még egy évig de úgy is 1 hónap allat már jó lesz
2011. aug. 8. 17:33
 26/33 anonim válasza:
Én annyit fűznék hozzá, hogy 5 hónapig szedtem, márciusban hagytam abba, azóta szinte nincsenek pattanásaim, azonkívül egy másik problémám is rendbe jött, nem tudom hogy a gyógyszertől-e vagy sem.
2011. aug. 27. 23:06
 27/33 anonim válasza:

Ti is észrevettétek hogy a hajatok nem zsírosodik annyira tőle?

énis szedtem kb fél évig. És elmultak tőle a pattanások de a hajam újra nagyon zsíros lesz 1héten 2x3x mosom...mikor szedtem akkor csak 1x :(

nemtudtok rá vmit?

2011. szept. 23. 15:58
 28/33 anonim ***** válasza:

utolsó

ugyanzet tapasztaltam

nincs rá mód :) hajat kell mosni :D

2011. szept. 23. 19:55
 29/33 anonim válasza:
Jó igen csak tudod az a baj h a haj egy időután ezt nagyon megszokja és nálam már hajmosás utáni első nap estére zsíros lesz + még hozzájön h szoktam vasalni és ez azért sok már neki :S
2011. szept. 24. 09:55
 30/33 anonim válasza:
én tegnap kezdtem el szedni a sotret-et 20 mg-on nem annyira pattanásos a bőröm de amikor az akkor nagyon nagyok jönnek ki és ezért fordultam bőrgyógyászhoz melette még kaptam dalacin emulzió 10mg-ot.a kérdésem az lenne hogy eleinte rosszabodni fog a helyzet vagy csak mindig jobb?
2013. aug. 30. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!