SOS hajnövesztés?!

Figyelt kérdés

Voltam fodrásznál nyiratkozni, eddig nagyon megbízható volt, mindent pont úgy csinált, ahogyan szerettem volna.

Most viszont a mutatott 3 cm helyett kb 13 cm-t (!!!!) vágott el a hajamból.

Alapvetően nem is csinálnák ebből gondot, ha nem lenne 1 hónap múlva szalagavatóm, ahová konytot szeretnék, mivel az illik a legjobban.

Most mit tegyek? Ilyen rövid hajból kétlem, hogy normális kontyot tudnának csinálni. Nem létezik esetleg valami hajnövesztő szérum, vagy valami? Nyilván 10 centit azzal sem nőne, de legalább egy párat...

Mit tehetnék?

Csak normális válaszokat!

Köszönöm!

18/L

2014. nov. 13. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A hajnövekedést nem lehet gyorsítani, genetikától függ, kinek milyen gyorsan nő. 1-2 centit nő általában a haj egy hónap alatt, annél többet nem fog...
2014. nov. 13. 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs hajnövesztő szer...
2014. nov. 13. 18:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Ami segíthet az a csatos póthaj. Veszel a fodrászkellékesben (abszolult műhaj hő nem érheti, mert elolvad), elviszed egy jó fodrásznak aki felrakja és tádám utána tud belőle kontyot csinálni.
2014. nov. 13. 18:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Jól mondják a többiek, 1-2 cm-nél többet nem fog nőni, bármit csinálsz.
2014. nov. 13. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia ! Meddig ér a hajad most ?

Írj rám hátha segíthetek ugyanis nekem most vállam alá egy picivel ér a hajam és én is kétségbe voltam esve amíg nem találtam meg a nekem megfelelő hajnövesztési dolgokat . Szóval azt képzeld el hogy mindenek utána néztem ami a hajnövesztéssel kapcsolatos ... szóval írj privibe ha segíthetek

16/L-Klarissza

2014. nov. 15. 10:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Jut eszembe , ugye írtam hogy vállam alá ér egy picivel és írtad hogy kétled hogy a te hajadból tudnának kontyot csinálni. Hát én az enyémből tudok ha érdekel hogy leírhatom(privi) ezért is kérdeztem hogy meddig ér a hajad.
2014. nov. 15. 10:55
 7/9 anonim ***** válasza:
[URL] [link]
2014. nov. 17. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
2014. nov. 17. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Jézusom, Te nem adod fel.
2014. nov. 18. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!