Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretném növeszteni a hajam...

Szeretném növeszteni a hajam de nem tudom hogy? Tippeket szeretnék. Hajam nem festett, szőkés barna, nagyon egészséges, nem vasalom nem göndörítem viszont hajszárítózom mindig. Heti 2-szer mosom, balzsamot nem használok.

Figyelt kérdés
Elfelejtetem hogy egyenes , a vállamig ér és még 15 centit szeretnék növeszteni rajta.És nem egyik napról a másikra

2014. nov. 2. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
13%

Ricinusolaj!

Meg a kínaiak akiknek köztudottan hosszú hajuk van,napi 1 órát masszirozzak a fejbőrüket...elvileg az is jó..

2014. nov. 2. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Megéri havonta vágatni a végéből egy picikét. Tudom, hülyeségnek tűnik amikor épp növesztenéd, de beválik, mert így mindig egészséges marad a hajvég! Mikor rendszeresen vágattam, sokkal gyorsabban nőtt a hajam. :)
2014. nov. 3. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
én próbáltam a ricinust és amíg használtam (1 hónapon keresztül heti 1X) , akkor a hajam 30%-a kihullott tőle, szóval most vannak olyan részek, ahol nincs egyáltalán hajam.... Szóval tanulj az esetemből és ne használd!
2014. nov. 5. 21:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Még csak egyszer kentem a fejemre de ha valakit érdekel hogy hogy haladok milyen változásokat(pozitív,negatív) veszek észre , nekik leírom szívesen. Legközelebb vasárnap teszem megint a fejemre
2014. nov. 7. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! En kiprobaltam annyi fele hajszeszt, ricinusolajat stb ,de csak az lett az eredmeny h hullott a hajam! Attol,hogy ha levagatod, nem fog gyorsabban noni-ez tevhit. :)

Nagyon fontos h milyen sampont ,hajapolokat hasznalsz..!? Pl. en sokaig Pantennel mostam a hajam,na ettol elegge hullott :/

Ajanlani tudom a Johnson's baby buzacsiras sampont. :) Lehet h annyira nem habzik,mint mas full draga sampon,de az biztos h sok hajszalam nem hullik,dusult es nott is a hajam :)

Ha segithetek irj privit.

2014. nov. 8. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!