Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlotok száraz, töredeze...

Mit ajánlotok száraz, töredezett hajra?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta nem vasalom a hajam. Száraz, töredezett. Hiába vágtuk le a töredezett részt akkor is száraz és 1 hét alatt töredezett lett.

próbáltam már Hajpakolást, sampon+balzsam a balzsamtól puhábbnak érzem a hajam de nem valami tartósan mert este ha megmosom megszárad utána puha..reggel meg erős ismét..

2014. okt. 28. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Samponból szerintem a sárga Gliss Kur (Oil Nutritive) nagyon jó, én is ezt használom most.

Emellé minden mosás után Gliss Kur Hyaluronos pakolás.

Mivel nekem vékony szálú gubancosodásra hajlamos a hajam, használok kifésülőspray-t. (Szintén Gliss Kur)

Utána L´oreal hővédő, mivel szárítom. Ettől nagyon puha.

Majd Pantene hajolaj a töredezés megelőzésére.

Fél éve nekem is el volt töredezve, akkor vágattam belőle, és nekiálltam rendszeresen ápolni.

Most fényes, erős, egészséges, abszolút nem törik, és ismét derék alá ér.

2014. okt. 28. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Én most Syoss hajápoló spray-t vettem és Garnier hajolajat. A fodrász legutóbb ezt használta, és tök sima lettem tőle.
2014. okt. 28. 23:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Használj argán olajat.
2014. okt. 28. 23:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Garnier Fructis Goodbye Damage sampon+balzsam+szérum

VAGY

Schwarzkopf Essence Ultime Omega Repair hajvégápoló

2014. okt. 29. 00:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Az előttem válaszolók jórészt mindent elmondtak, de szerintem a legjobb lenne, ha beszélnél a fodrászoddal, aki ugye szakember, szóval biztosan többet tud, mint amennyit mi itt kiokoskodunk. :)
2014. okt. 29. 02:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Már próbáltam a kókuszolajat is az sem segített.

Megfogadom a tanácsotokat, először beszélek a fodrászommal. :)

Mindig is mondták, hogy dús, erős hajam van de mégis törik, meg nagyon száraz. :(

Remélem valami beválik mert nagyon csúnya... :(

2014. okt. 29. 03:38
 7/8 anonim ***** válasza:
A drogériás termékek helyett vegyél professzionális, fodrászok által is használt sampont, balzsamot. Hidd el hatalmas a különbség. Ezekből kevesebb is kell egy alkalommal, és a hatás is intenzívebb. Persze nem egy használattól kell csodát várni.
2014. okt. 29. 07:26
 8/8 anonim válasza:

Én a Pantene Pro-v termékeket használom és nekem nagyon bevált.

Sampon +balzsam +pakolás +keratinos hajolaja +kifésülő spray.

Nekem is száraz a hajam, naponta olajjal bekenem és reggelente a kifésüléskor a spray-jel befújom várok 5percet alaposan kifésülöm és útánna erre a kevés haj olaj és kész, nem szálkás, szép fényes 😊

2018. márc. 11. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!