Mit ajánlotok száraz, töredezett hajra?
Már nagyon régóta nem vasalom a hajam. Száraz, töredezett. Hiába vágtuk le a töredezett részt akkor is száraz és 1 hét alatt töredezett lett.
próbáltam már Hajpakolást, sampon+balzsam a balzsamtól puhábbnak érzem a hajam de nem valami tartósan mert este ha megmosom megszárad utána puha..reggel meg erős ismét..
Samponból szerintem a sárga Gliss Kur (Oil Nutritive) nagyon jó, én is ezt használom most.
Emellé minden mosás után Gliss Kur Hyaluronos pakolás.
Mivel nekem vékony szálú gubancosodásra hajlamos a hajam, használok kifésülőspray-t. (Szintén Gliss Kur)
Utána L´oreal hővédő, mivel szárítom. Ettől nagyon puha.
Majd Pantene hajolaj a töredezés megelőzésére.
Fél éve nekem is el volt töredezve, akkor vágattam belőle, és nekiálltam rendszeresen ápolni.
Most fényes, erős, egészséges, abszolút nem törik, és ismét derék alá ér.
Garnier Fructis Goodbye Damage sampon+balzsam+szérum
VAGY
Schwarzkopf Essence Ultime Omega Repair hajvégápoló
Már próbáltam a kókuszolajat is az sem segített.
Megfogadom a tanácsotokat, először beszélek a fodrászommal. :)
Mindig is mondták, hogy dús, erős hajam van de mégis törik, meg nagyon száraz. :(
Remélem valami beválik mert nagyon csúnya... :(
Én a Pantene Pro-v termékeket használom és nekem nagyon bevált.
Sampon +balzsam +pakolás +keratinos hajolaja +kifésülő spray.
Nekem is száraz a hajam, naponta olajjal bekenem és reggelente a kifésüléskor a spray-jel befújom várok 5percet alaposan kifésülöm és útánna erre a kevés haj olaj és kész, nem szálkás, szép fényes 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!