Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Normális ha az egész fejem...

Normális ha az egész fejem nyomkodás után lángvörös lett?

Figyelt kérdés
most cseréltem kozmetikust és az előzőnél csak elég mérsékelten volt piros az arcom, de ez az új kozmetikus végignyomkodott mindent és csúnyább az arcom most így kezelés után mint valaha...szerintetek normális ez?
2014. okt. 27. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Holnapra elmúlik
2014. okt. 27. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem normális, én is voltam 3szor, 3 különböző kozmetikusnál és utána mindig másfél hétig vörös foltos volt az arcom. Otthon ugyanazt megcsináltam amit ők és semmi nem látszott másnap... szóval ha én tudom kíméletesen nyomkodni akkor ők is tudnák... csak nem figyelnek oda erre valószínűleg. Mindenesetre én inkább megoldom magamnak... szebb az eredmény is.
2014. okt. 27. 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen,mert érzékeny a bőr és nyomkodásra vértolulás lesz az arcon.
2014. okt. 28. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!