Hogy döntsek a hajammal kapcsolatban?
Sziasztok, majdnem hátközépig érő hajam van. Nem is vastag de sem vékony szálú. Kiskoromban világos szőke hajam volt, és most az eredeti az a sötét szőke(szőkés barna) semmilyen hajszín.
Júliusban befestettem világos szőkére, viszont már nő le, és kezd csúnya lenni és döntenem kéne hogy mi legyen. A festék szőke színe eléggé kifakult így a haj egészét átkéne festenem ami ilyen lenne:
nagyon tetszik ez a szín is, de nem tudom hogy még mennyi festést bírna el a hajam, mert alapból száraz a hajtípusom
Gondolkoztam azon hogy ilyen világos szőkés barnára festeném fodrásszal de úgyh az eredeti sötét szőkéből indulna fölülről nagyjából ezzel a színnel és úgy mint a képen (hogy ne legyen csúnya ahogyan nő le)
mert eddig úgy terveztem hogy még 1× világos szőkére átfestem, és utána vissza, de nem tudom.. szerintetek? nektek melyik változat tetszik jobban?
kék szemem van és világos bőröm ha ez számít
19L
Szerinte mehet kicsit sötétebbre és hamvasabbra :)
Ne legyen ombre... mindenkinek olyan van,unalmas,semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!